Actea Consulting | Actea nyanställer
consulting, konsultbolag, konsulttjänster, ledningsgruppsutveckling, ledningsgrupp, ledarskapskurs, ledarskap, förändringsledning, verksamhetsutveckling, organisationsutveckling, företagsutveckling
22259
single,single-post,postid-22259,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Actea nyanställer

I januari började Ola Lindh sin anställning på Actea. Ola har en lång och gedigen erfarenhet inom konsultbranschen där han har haft många olika funktioner och roller. Hans kärnkompetens är inom verksamhetsspecifik utveckling gällande ILS-Management, Information Management samt processer och arbetssätt. Kompetensen har använts inom mindre och stora koncerner, nationellt och internationellt samt olika myndigheter. Ola kommer att ingå i vårt ILS-team och har sin hemmaort i Växjö.