Actea Affärsområde management

Vi stöttar och utvecklar din verksamhet och organisation

Vi bygger välmående organisationer

Vi börjar ett uppdrag med att lyssna på er. Var ni är idag och vart ni ska. Ofta finns det en differens mellan vilja, förmåga och mål. Redan då brukar signalen om förändringsarbete bli tydlig. Den visar att både organisationen, medarbetarna och er dagliga gärning behöver utvecklas. Det är där vi kommer in på djupet. Vi gillar att arbeta med enkelhet som riktmärke. Och att synkronisera balans och effekt.

Det handlar om att ställa in kompassen i rätt riktning och att få er struktur och kultur att trampa upp samma stig. Att använda den kompetens som finns – men komplettera den med hjälp av vår expertis och metodkunskap. Actea använder evidensbaserade och väl beprövade metoder och tar samhällsansvar både miljömässigt, socialt och ekonomiskt med respekt för vår omgivning och vår värld.

Acteas organisation är byggd utifrån tre perspektiv för att säkerställa kundnyttan och leverans i uppdrag – Tjänst, Affär och Konsult. Varje område har en utsedd person med funktionellt ansvar. Funktionen som är ansvarig för affär (affärs- och marknadschef) är den som är kundansvarig. Actea arbetar, när möjligt, i ett team av konsulter vilket ökar beredskap för optimering i kapacitet, kompetens och fler perspektiv i utformning av lösningen. Det skapar kontinuitet och robusthet i genomförandet och bidrar till högre kvalitet i leverans och möjliggör snabba omställningar vid behov.

Välkommen att kontakta oss!

Helen Palm
Helen Palm
Affärs- och marknadschef Actea Management
Johan Gustavsson
Johan Gustavsson
Konsultchef Actea Management