Utbildning & seminarier

Utbildningar och seminarier

UTBILDNINGar OCH SEMINARIER

Här kan du få tips om våra utbildningar, föreläsningar, seminarier och webinarier som vi håller. Fråga oss gärna om du söker någon specifikt som vi kan skräddarsy just för din organisations behov. Vi är vana att anpassa vårt upplägg till kundernas aktuella behov.

Välkommen att höra av dig och hoppas att vi ses på några av våra events!

Helen Palm
Helen Palm
Affärs- och marknadschef Management

Aktuellt på Actea:

webinarie

Kommande: Webinarie kring användning av SIQs management-modell

…..Information kommer!

Lena Grönqvist

Utbildning – Att leda andra utan att vara chef

”Vi vill skapa en inre upplevelse hos våra deltagare. Det är där sann utveckling börjar. Människan är en fantastisk skapelse och kreativa medskapare i både egna och andras liv” säger vår kollega Lena Grönqvist som har hållit i utbildningen Att leda andra utan att vara chef för mer än 7000 deltagare under de senaste 15 åren! Och får en utvärdering i snitt på 4.8/5 vid varje tillfälle.

Att leda andra utan att vara chef såsom i projektledarrollen, utvecklingsledarrollen, verksamhetsutvecklare, processutvecklare kräver en god känsla och kunskap för hur du skall få med dina kollegor i uppdraget. Du behöver förstå mekanismerna för att motivera din arbetsgrupp likväl som du behöver ibland bemöta motstånd. I utbildningen får du verktyg och metoder som ger dig kapaciteten och förståelsen för nå framgång i ditt uppdrag.

Utbildningen sker löpande. Önskas mer information kontakta oss på utbildning@actea.se 

 

Webinarie – Rusta dig för en Robust och hållbar framgång – 28 mars kl.12.30-13.00

Du inbjudes att delta i till lunchwebinarium på 1800 sekunder! Vi pratar om vilka förutsättningar som behövs för att utveckla robust och hållbar framgång.

FOKUS: Vad krävs för att vara tillräckligt adaptivt för att lyckas i en snabbrörlig värld.

Johanna Pregmark är Phd vid Chalmers Tekniska Högskola och fokuserar på förändring och innovation i etablerade organisationer. Hon kommer att prata om vad som krävs för att vara tillräckligt adaptiv för att lyckas i en snabbrörlig värld.

Webinariet har redan ägt rum men var endast en del i vår serie om Robust och hållbar framgång som kommer fortsätta året ut- håll ögonen öppna för kommande events!