Title Image

Att leda andra utan att vara chef

ATT LEDA ANDRA UTAN ATT VARA CHEF

Utbildningen

Leder du andra på jobbet? Kanske arbetar du som samordnare, leder projekt, eller hoppar in för chefen vid behov? Kanske har du en ledarroll men önskar att utveckla din kompetens.

Ledarskap handlar i slutändan om relationer, till dig själv och till andra. Det handlar inte om vilken titel du har, utan om hur du förvaltar det förtroende du har fått. Att hitta balansen mellan att ”chefa” och att leda är en utmaning, likaså att hitta sin personliga ledarstil. Att leda en grupp kan också bjuda på en rad utmaningar när det kommer till dialog och dynamik, också för dig med lång erfarenhet.

Upplägg

I samarbete med Actea Consulting tar vi fram ett upplägg på en två-dagars utbildning som är anpassat efter ditt företags värderingar och behov med utgångspunkten Att leda andra utan att vara chef.

Att leda andra utan att vara chef

Våra kursledare har lång erfarenhet och fantastisk pedagogisk skicklighet. Tidigare kursdeltagare har gett dem 5,8 av 6 möjliga poäng i kursutvärderingarna.

 

Målgrupp

Kursen är för dig som leder en arbetsgrupp, ett projekt, är ny på din roll som ledare eller du har ansvar men inte alltid befogenheter. Eller att du helt enkelt är nyfiken på ledarskap och vill utvecklas.

Läs mer om Actea

Recensioner:

”Mycket bra. Mycket inspirerande kursledare. Innehållet var bra och konkret med mallar man kan använda på hemmaplan. Bra med reflektion och diskussion med andra för att det vi lärt oss skulle fastna. Dessutom bra inspiration till upplägg för kurs. Bra med stor mix av deltagare från olika branscher.”

”Lena utmanade deltagarna på kursen men på ett ödmjukt sätt mån om att det inte skulle vara obekvämt. Hon är rapp, rolig och klok. Fantastiskt bra ledare som gjorde att man höll fokus hela dagarna.”

”Kursledarna var fantastiska! Efter två dagar har jag inte bara viktiga kunskaper utan också en förebild att se upp till vad gäller bemötande och ledarskap. Jag gick in till Lenas kurs som en ledare på pappret, och jag gick ut efter två dagar med verktyg som gör mig till en ledare som person. Höj gärna skalan till 10 när det kommer till att betygsätta Lena som kursledare!”

Kontakta oss för mer information om vårt arbete inom organisationsutveckling och transformering. Vi tar företag till nya nivåer och till effektiva rutiner som ger stärkt produktion, omsättning, motivation och engagemang.

    KONTAKTA OSS

    SKICKA ETT MEDDELANDE

     

    Sidan skyddas av reCAPTCHA.
    Integritetspolicy. Användarvillkor.