Title Image

Carina Bohm ny VD för Actea Consulting AB

Carina Bohm ny VD för Actea Consulting AB

Acteas styrelse har utsett Carina Bohm till ny VD för Actea Consulting AB. Carina tillträder som VD den 14 januari 2019 och efterträder Anders Larsson, en av Actea Consultings grundare och VD sedan 18 år tillbaka. Anders kommer från och med vårens bolagstämma att ingå i bolagets styrelse.

Carina Bohm har under sin tid på Actea och tidigare innehaft roller som projektledare, verksamhetsutvecklare, managementkonsult och det senaste året som ledare för konsultverksamheten. Före sin tid på Actea arbetade Carina både inom offentlig förvaltning och privata näringslivet. Carina har för Actea och dess kunder en idealisk mix av erfarenhet och kompetens inom de tjänsteområden Actea verkar inom, kännedom om bolaget och ledarerfarenhet.

– Vi har i styrelsen lagt stor vikt vid att tillsätta en ny VD med konsulterfarenhet inom de olika kompetensområden som Actea Consulting erbjuder sina kunder. Detta underlättar även en smidig övergång från tidigare VDs marknads- och kundengagemang. Det är såklart extra tillfredställande att ett kompetensföretag som Actea kunnat utveckla en ledare inom de egna leden i bolaget som nu kan ta över i rollen som VD. Vi vill samtidigt tacka Anders Larsson för hans framgångsrika ledarskap och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete i hans roll som styrelseledamot och engagerad ägare, säger Lars Harrysson, Acteas ordförande.

För mer information:

Lars Harrysson, Ordförande, Actea Consulting AB
E-mail: lars@harrysson.com