Title Image

AVANCERAT OCH EFFEKTIVT TEKNISK SYSTEMSTÖD

Ett optimerat affärssystem och systemstöd är en förutsättning för att de interna processerna och rutinerna ska löpa på bra, utan förseningar eller resurskrävande missförstånd.

Genom att investera i bästa möjliga lösning för företagets unika behov säkerställs god kommunikation, produktivitet och effektivitet. I vissa fall kan det dock vara så att behoven sträcker sig utanför den egna interna organisationen. Ibland kan det till exempel vara så att verksamheten samarbetar nära med leverantörer, kunder eller partners som också bör få tillgång till ert affärssystem. I dessa lägen är det viktigt att systemet samordnas på bästa möjliga sätt. Bara för att många olika aktörer delar på ett mångfacetterat system så ska det alltså inte behöva upplevas som krångligt eller komplext.

Tvärtom ska varje enskilt anställd eller användare uppleva att gränssnittet motsvarar just deras unika behov och förutsättningar.

Avancerat tekniskt systemstöd

Vi på Actea hjälper dig hitta fram till rätt lösningar för dig och dina samarbetspartners. Detta genom noggranna verksamhetsanalyser som sätter fingret på både era nutida och framtida målbilder och satsningar. Detta arbetet sker i enlighet med vår unika och effektiva arbetsmodell Effekttriangeln som lokaliserar utvecklingsområden i samspelet mellan er organisations struktur, kultur och riktning.

Vårt mål är alltid att de tekniska förutsättningarna ska göra det möjligt för er att växa utan att för den delens skull behöva byta affärs-och IT-system oftare än nödvändigt.

Vår erfarenhet gör att vi vet värdet av integrerade och skalbara lösningar som både kan byggas på och förenklas i takt med att verksamheten förändras.

Läs mer om Actea

EFFEKTIVT TEKNISKT SYSTEMSTÖD FÖR ERA BEHOV

Vad är viktigast för dig? Ekonomi och finans, transport, order, lagring eller säkerhet? Eller kanske ett systemstöd som klarar av att kombinera alla dessa områden utan att för den delens skull bli onödigt komplicerat eller avancerat.

Rätt systemstöd är i sig en lika viktig investering som affärssystemet och IT-lösningen i sig. En grundläggande förutsättning för smidiga arbetsflöden och nöjda medarbetare som slipper lägga energi på onödiga flaskhalsar.

Om du själv känner dig osäker på vilken lösning som matchar era unika behov så kan vii på Actea guida dig till en passande lösning. Kontakta oss redan idag för mer information om våra olika tjänster inom affärssystem och IT-upphandling.

    KONTAKTA OSS

    SKICKA ETT MEDDELANDE

     

    Sidan skyddas av reCAPTCHA.
    Integritetspolicy. Användarvillkor.