Title Image

Frukost seminarium 10/2

Frukost seminarium 10/2

Framgångsrik förändring utifrån hjärnans perspektiv!

Välkommen på ett frukostseminarium som ger dig den senaste forskningen om förändringsledning utifrån ett neurovetenskapligt perspektiv.

Utgångspunkten är den senaste forskningen om de processer i hjärnan som påverkar människor i förändring, och vad du kan göra för att minska motstånd, oro och stress och i stället skapa engagemang för de förändringar som behöver genomföras i verksamheten.

Så oavsett om du står inför att realisera mål och strategier, göra en kulturförändring eller utveckla nya arbetssätt ger seminariet dig verktyg som hjälper dig genomföra förändringen på ett sätt som ger dig och dina medarbetare tillfredsställelsen i att nå ända fram.

Du får ta del av den senaste neurovetenskapliga forskningen och hjärnsmarta strategier som ger dig verktyg för att hantera förändring, såväl för egen del som i ledarrollen.

Du får också kunskaper om en ny vetenskapligt förankrad metod som väckt uppmärksamhet internationellt och som vänder upp och ner många tidigare teorier om ledarskap och förändring, och som hjälper dig bygga en organisation som kännetecknas av flexibilitet, delaktighet och förändringsvilja.

 

Datum och tid: Fredag 10 februari. Frukost serveras från kl 08.00, seminariet börjar kl 08.30 och slutar kl 10.00.

Plats: Actea, Stora Badhusgatan 18-20 i Göteborg. Länk: hitta hit

 

Vi ser fram emot din anmälan senast fredag 3 februari. Seminariet är kostnadsfritt för Acteas kunder och vänner. Bjud gärna med en kollega eller kontakt som du tror är intresserad.

Antalet platser är begränsat.

Anmäl dig HÄR

Har du frågor? Kontakta Catharina Sjögren, Tel: 0706-03 42 31, catharina.sjogren@actea.se