Title Image

Frukostseminarium den 13 oktober

Utveckla dina medarbetare med hjälp av hjärnforskning

 

Välkommen på ett seminarium som ger dig den senaste neurovetenskapliga forskningen om hur hjärnans behov påverkar vår förmåga till samarbete, motivation och produktivitet.

SCARF-modellen ger dig ökad medvetenhet om hur du som ledare kan skapa en miljö som främjar samarbete i stället för stress och konflikter. Nyckeln är att bli medveten om vilka situationer som hjärnan upplever som otrygga eller hotfulla, och hur det hindrar produktivitet och ett gott samarbetsklimat.

Modellen tillhandahåller ett ramverk för att arbeta med förhållningssätt och beteenden när vi samverkar med andra, och är baserad på den senaste forskningen inom kognitiv neurovetenskap och hjärnforskning.

Med dig får du verktyg som gör att du kan få människor att växa och utvecklas på ett helt nytt sätt genom att skapa förutsättningar för dina medarbetare att vara i ett tillstånd där de är öppna, nyfikna och har lätt för att samarbeta med andra.

Från seminariet går du med de senaste forskningsrönen kring vad som utmärker ett framgångsrikt ledarskap, och tillgång till de verktyg som tar dig dit!

Datum och tid: Fredag 13 oktober 2017. Frukost serveras från kl 08.00, seminariet börjar kl 08.30 och slutar kl 10.00.

Plats:. Actea, Stora Badhusgatan 18-20 i Göteborg.

Vi ser fram emot din anmälan senast fredag 6 oktober. Seminariet är kostnadsfritt för Acteas kunder och vänner. Bjud gärna med en kollega eller kontakt som du tror är intresserad.

Antalet platser är begränsat.

ANMÄLAN

Har du frågor? Kontakta Maria Tornberg,  maria.tornberg@actea.se