Title Image

Frukostseminarium den 24 november

Ny forskning om destruktivt ledarskap – en del av alla ledares vardag

 

Välkommen på ett frukostseminarium som ger dig den senaste forskningen om ledarskap.
Merparten av tidigare forskning om ledarskap har varit inriktad mot positiva faktorer och hur ledare kan öka organisationens effektivitet och arbetstillfredsställelse hos medarbetarna.

Ny forskning visar att ”bad is stronger than good”, vilket innebär att destruktiva eller negativa ledarbeteenden har en större påverkan på resultatet än vad man tidigare trott.

Det destruktiva ledarskapet handlar inte enbart om ledare som inte vill sina medarbetare väl eller som utövar makt och kontroll, utan kan likaväl vara den schyssta och populära chefen. Många gånger handlar det om att ledare överdriver sina styrkor, vilket leder till att effekten blir en helt annan än vad ledaren önskar.

Under seminariet blir du medveten om vilka beteenden som kan klassas som destruktiva och vilka negativa konsekvenser dessa får på medarbetarnas motivation och tillit.

Du får också insikter om hur du medvetet kan utveckla fler positiva ledarbeteenden i din vardag, för att därigenom skapa ökad effektivitet och arbetstillfredsställelse. Att vara en bra ledare innebär inte att aldrig göra fel, det innebär att vara medveten om sina ledarbeteenden och hur andra upplever dem!

Datum och tid: Fredag den 24 november 2017.  Frukost serveras från kl 08.00. Seminariet börjar kl 08.30 och slutar kl 10.00.

Plats: Plats:. Actea, Stora Badhusgatan 18-20 i Göteborg.

Vi ser fram emot din anmälan senast 10 november. Seminariet är kostnadsfritt för Acteas kunder och vänner. Bjud gärna med en kollega eller kontakt som du tror är intresserad.

ANMÄLAN  ÄR STÄNGD DÅ EVENTET ÄR FULLT. VI HAR SATT IN ETT EXTRA SEMINARIUM DEN 15 DECEMBER – ANMÄL DIG HÄR!

Antalet platser är begränsat.

Har du frågor? Kontakta Elisabeth Lindeblad, elisabeth.lindeblad@actea.se, tel +46 722-22 06 93