Title Image

Karriär

Är du vår nästa kollega?

Hur är det att jobba hos oss?

Det går bra för Actea, vill du bli en del av vår framgång? Hos oss får du frihet och stora möjligheter att påverka.

 

Actea brinner för att skapa effekt i vardagen och samhällsnytta. Sedan vår start i början av 2000-talet är vi idag ca 80 konsulter spridda över fem kontor med kunder i hela landet, och fortsätter bygga en koncern i stark tillväxt. Vi menar att ödmjukhet och starka drivkrafter är bra egenskaper i alla typer av uppdrag och förändringsarbeten.

 

Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare och kanske är du en av dom som skulle vilja jobba med oss? Tveka inte att ta kontakt. Vi ser fram emot ditt samtal. Längre ned ser ni vilka aktuella behov vi har just nu.

Vi söker just nu

Göteborg

Konsultchef

Actea i omkörningsfilen

Actea Consulting är ett svenskt konsultföretag med mycket intressanta ambitioner! Vi bygger ett Kunskapsföretag där vi skapar Effekt i vardagen för våra uppdragsgivare – bland annat i form av bättre ledarskap, effektivare verksamhet och tydliga strukturer för ledning och styrning.

 

Vi genomför uppdrag hos såväl kommersiella organisationer som kommuner, landsting och statliga myndigheter. Vi har på relativt kort tid byggt ett mycket starkt varumärke och har idag mer än 30 ramavtal med större organisationer.

 

I vår utvecklingsresa har vi nu börjat bygga vår koncernstruktur med flera spännande och kompletterande verksamheter där vår ambition är att vara drivande inom branschen.

 

Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi en engagerad person med kunskap och förmåga att i ett affärsdrivet och kunskapsinriktat team bli vår lagledare.

 

Vi tror på Din medverkan till att designa uppdraget framåt som vi gärna diskuterar vidare med Dig.

 

Har du frågor om jobbet kontakta:

Mats Brocker +46 (0)705 – 22 27 60, mats.brocker@actea.se alternativt Anders Larsson +46 (0)708 –93 89 89, anders.larsson@actea.se

 

Ansökan med CV skickas till work@actea.se. Märk ansökan med ”Konsultchef”. Sista ansökningsdag 2017-04-30

Göteborg och Stockholm

Organisationskonsult

Just nu händer det mycket i förbättringsbranschen

Actea Consulting är ett svenskt konsultföretag med mycket intressanta ambitioner! Vi bygger ett Kunskapsföretag där vi skapar Effekt i vardagen för våra uppdragsgivare – bland annat i form av bättre ledarskap, effektivare verksamhet och tydliga strukturer för ledning och styrning.

 

Vi söker personer med akademisk examen samt något eller några års arbetserfarenhet av uppdragsledning inom offentligt ägd verksamhet, antingen som konsult eller anställd.

 

Som organisationskonsult hos Actea kommer du framförallt arbeta med att genomföra utredningar och analyser samt leda effektiviseringsprojekt och projektledaruppdrag. Det är många större organisationer som anlitar oss idag och vi arbetar över hela landet. Uppdragen är mycket spännande och vi har förmånen att verkligen hjälpa till och skapa Samhällsnytta.

 

Vi ser att du är en driven och engagerad lagspelare som har både intresse och förmåga att skapa uppdrag och lösningar för våra uppdragsgivare utifrån hela vårt erbjudande. Just nu rekryterar vi till våra verksamheter i Göteborg och Stockholm.

 

Har du frågor om jobbet kontakta:

Mats Brocker +46 (0)705 – 22 27 60, mats.brocker@actea.se

 

Ansökan med CV skickas till work@actea.se. Märk ansökan med ”Organisationskonsult”. Sista ansökningsdag 2017-04-30

ANSÖK VIA

work@actea.se

KONTAKTPERSON

Mats Brocker

+46 705-22 27 60

SPONTANANSÖKAN

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Då kan du skicka in en spontanansökan till oss.