Title Image

Kunskapsseminarium 23 mars – Attraktiv arbetsgivare

Kunskapsseminarium 23 mars – Attraktiv arbetsgivare

Tillsammans med våra systerbolag Framtidsverket och Leader Island bjuder vi in till ett kunskapsseminarium den 23 mars, kring vårt koncept Attraktiv arbetsgivare.

 

Attrahera och rekrytera framtidens ledare – Employer branding

Framtidsverket arbetar för att öka attraktionskraften för jobben inom den offentliga sektorn. Vi hjälper organisationer att stärka sitt arbetsgivarvarumärke utifrån en metod i tre steg: VAD, HUR och VAR. I VAD ligger fokus på organisationens interna arbete – här identifierar vi vad den specifika organisationen ska bygga sitt arbetsgivarvarumärke på. HUR handlar om hur organisationen ska synas och kommunicera för att nå ut till önskad målgrupp. VAR beskriver var organisationen bör synas fysiskt och digitalt.

 

Utveckla och behåll talangerna – Talent Management Program

Våra yngre medarbetare ser inte alltid chefsrollen som ett naturligt steg. Det kan vara svårt att behålla talangerna över tid. De klassiska ledarskapsprogram behöver utvecklas för att attrahera och matcha fram morgonda¬gens ledare. Actea Consulting designar och genomför Talent Management Program för offentlig sektor.

 

Morgondagens digitala ledarskapsverktyg – Leader Island

Leader Island är ett verktyg för kunskapsspridning där användare kan dela med sig av kunskap i vardagen. Med en premiumtjänst kan användare skapa ett slutet nätverk av frågor & svar, skapa egna taggar, bokmärka inlägg, skapa undersökningar och lyfta medarbetare med positiva motiveringar. Användarna har även tillgång till en dashboard som visualiserar populära frågor, svar, ämnen och vilka användare som har varit flitigast med att dela med sig av kunskap.

 

Datum och tid: Fredag 23 mars 2018. Seminariet börjar kl. 10:00 och slutar kl 12:00.

Plats: Actea, Stora Badhusgatan 18-20 i Göteborg. HITTA HIT

Vi ser fram emot din anmälan senast fredag 16 mars, seminariet är kostnadsfritt för Acteas kunder och vänner. Bjud gärna med en kollega eller kontakt som du tror är intresserad.

Antalet platser är begränsat.

ANMÄLAN

Har du frågor kring seminariet? Kontakta: Elisabeth Lindeblad, elisabeth.lindeblad@actea.se, tel +46 722-22 06 93

Nyfiken på  mer kring konceptet Attraktiv arbetsgivare?

Kontakta: Mats Brocker Tel. +46 705-22 27 60, mats.brocker@actea.se eller Jonas Reuterberg Tel. +46 709-50 69 59, jonas.reuterberg@actea.se