Title Image

Utveckla ditt ledarskap utifrån hjärnforskningens principer

Välkommen till ett seminarium som ger dig den senaste forskningen om ledarskap utifrån neurovetenskap och hjärnforskning.  Genom att förstå dig själv och andra utifrån hjärnans funktioner kan du på ett enkelt sätt utveckla dig själv och ditt ledarskap.

Utgångspunkten är den senaste neurovetenskapliga forskningen om de processer i hjärnan som leder till bättre samverkan och ökad prestation. Vetenskaplig forskning omsätts i praktiska verktyg och metoder som hjälper dig att lyfta fram potentialen i på individ- och teamnivå.

Du får kunskap om en ny och omtalad vetenskaplig modell som bidrar till medarbetare som presterar och samarbetar bättre, och som är mer flexibla och förändringsbenägna.


Från seminariet går du med de senaste forskningsrönen kring vad som utmärker ett framgångsrikt ledarskap, och tillgång till de verktyg som tar dig dit!

Med hjälp av den senaste forskningen om hjärnans funktioner och kemi får du: 


• Förståelse för varför vi gör som vi gör och hur du bättre kan nyttja din hjärnkapacitet.

• Ta del av en neurovetenskaplig modell som ger dig en helt ny syn på ledarskap och samverkan.

• Kunskap om de processer och signalsubstanser i hjärnan som påverkar ledarskapet.

• Verktyg som på ett enkelt sätt effektiviserar ditt ledarskap.


Välkommen till ett inspirerande seminarium som ger nya infallsvinklar på hur forskning om hjärnans principer kan hjälpa ledningsgrupper att hitta nya vägar till framgång. Maria Tornberg, beteendevetare och certifierad på NeuroLeadership Institute i New York redogör för den senaste neurovetenskapliga forskningen som rör samverkan, prestation och resultat.Datum/Tid: Fredagen den 11 november
Frukost serveras från kl. 08:00, seminariet börjar kl. 08:30 och beräknas vara slut ca kl. 10:00 


Plats: Actea, Stora Badhusgatan 18-20, Göteborg. Hitta till oss>>

Vi ser fram emot er anmälan senast den 6 november. 
Antal platser är begränsat. Seminariet är kostnadsfritt för Acteas kunder och vänner. Har du någon trevlig kollega eller kontakt som du tycker borde få denna inbjudan, skicka den gärna vidare.

Anmäler dig gör du här.


Vid frågor kontakta:

Catharina Sjögren,
catharina.sjogren@actea.se, +46 (0) 706-03 42 31