Title Image

VÄLKOMMEN PÅ EN WORKSHOP SOM KOMMER FÖRÄNDRA DIN SYN PÅ LEDARSKAP

SCARF är en ny och forskningsbaserad ledarskapsmodell som bygger på neurovetenskap och modern hjärnforskning. SCARF har väckt stort intresse runt om i världen och bidragit till att Maslows behovspyramid ritas om!

SCARF utgår från hjärnans principer, och skapar ökad medvetenhet om hur människor fungerar och agerar. Du får ökad medvetenhet om hur hjärnans behov påverkar vår förmåga till samarbete, kreativitet och produktivitet, och verktyg som gör att du kan få människor att växa och utvecklas på ett helt nytt sätt.

Modellen tillhandahåller ett ramverk för att arbeta med förhållningssätt och beteenden när vi samverkar med andra, och är baserad på den senaste forskningen inom kognitiv neurovetenskap och hjärnforskning.

Workshopen ger dig som ledare kunskap om hur du skapar förutsättningar för dina medarbetare att vara i ett tillstånd där de är öppna, kreativa och har lätt för att fokusera och samarbeta med andra.

Teori varvas med reflektioner och arbete i grupp. Alla metoder och verktyg är användbara i din egen vardag – på köpet växer du också som människa.

VÄLKOMMEN till en workshop som kommer att förändra din syn på ledarskap och ge dig nya insikter och metoder för att arbeta med motivation, förändring, feedback och prestationer.

Datum:
Torsdag 19 januari – FULLT
Tisdag 31 januari – FULLT
Torsdag 2 mars
Torsdag 23 mars

Tider: Vi startar kl 13.00 och slutar 16.30.

Plats: Stora Badhusgatan 18-20 i Göteborg

Kostnad: Introduktionserbjudande 950 kr per person.

Workshopledare: Maria Tornberg, Certificate in the Foundations of NeuroLeadership, New York.

Kontakt och anmälan: Maria.tornberg@actea.se

Varmt välkommen!