Jobba på Actea

Att jobba på Actea

Vi gör det tillsammans!

Att jobba hos oss på Actea innebär ett teamarbete såväl internt som i uppdrag hos kund. Vi tror på att tillsammans blir det både högre kvalitet i våra leveranser och framför allt så tror vi att jobbet blir både roligare och mer effektivt.

Vi arbetar inte uteslutande på de geografiska orterna som vi har kontor utan vi har en flexibel inställning även till det, dvs vi försöker anpassa oss till där konsulten bor och var kunden befinner sig. Optimalt är att matcha uppdragets karaktär med konsultens kompetens – då ger vi förutsättningar för en högkvalitativ leverans.

Vill du komma i kontakt med någon av våra två konsultchefer eller helt enkelt skicka in en intresseanmälan, se nedan.

Anders Larsson, VD
Anders Larsson
VD och Konsultchef Försvar
Johan Gustavsson
Johan Gustavsson
Konsultchef Management

TRÄFFA NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Vi har frågat några av våra medarbetare om hur de trivs och varför de arbetar hos oss:

Martin Ferm

Martin, Konsult inom försvar i Stockholm

”Jag tillhör affärsområde Försvar inom Actea, där jag och mina teamkollegors gemensamma kompetens och erfarenhet löser våra kunders behov och utmaningar relaterat till IT-frågor. Att arbeta på Actea skulle jag beskriva som lärorikt och utmanande. På jobbet drivs jag av att arbeta tillsammans med samhällsviktig verksamhet för att bygga ett mer robust Sverige. På fritiden därremot är det det sydeuropeiska köket som inspirerar mig i min matlagning!”

– Martin
Emma Harrysson

Emma, Managementkonsult i Göteborg

”Arbetsplatsen Actea erbjuder en stimulerande miljö där kollegor med olika bakgrund och kompetenser skapar en dynamik och ett internt lärande som jag har stor nytta av i mitt arbete hos kund. I vardagen arbetar jag främst med chefsutveckling genom coachning och utbildning men även med team/grupputveckling och uppdrag som förändringsledare. Actea skapar bra förutsättningar för balans i livet – där både arbetet och mitt privata engagemang i Diakonia för mig är viktiga delar. ”

Emma

Carl-Adam

Carl-Adam, Konsult inom försvar i Lidköping

”I mitt jobb är det viktigt att alltid vara uppdaterad och informerad om vad som händer i världen och vad som är nytt inom säkerhetsområdet. Jag arbetar med informationssäkerhet och hjälper till att säkerställa att våra kunders data och information är skyddade mot cyberhot.

På Actea är vi i framkant när det gäller säkerhet, och jag är stolt över att vi har en stark kultur av lärande och utveckling. Att arbeta på Actea är fantastiskt, vi har en inspirerande och inkluderande arbetsmiljö där jag känner mig uppskattad och ges möjligheter att växa. Vi arbetar alltid i team där vi delar kunskaper och erfarenheter och hjälper varandra att lösa uppgiften.

När jag inte är på kontoret så hittar ni mig på golfbanan där jag utövar min superkraft – att slå en golfboll över 300 meter! Så om ni vill spela en runda golf med mig och sedan leta efter boll i skogen, är jag mer än glad att visa er hur det går till … eller åtminstone försöka!”

– Carl-Adam

Sandra Burman

Sandra, Managementkonsult i Göteborg

”Som projekt- och förändringsledare genomför jag uppdrag inom verksamhetsutveckling och digitalisering såväl som större verksamhetstransformationer som innefattar hela spannet från analys till praktiskt genomförande av förändringar med utgångspunkt i verksamhetsarkitektur. Min styrka är att jag har förmåga till att se helheter, skapa struktur och omsätta teori/strategi i praktik. Det bästa med mitt jobb tycker jag är uppdragens variation och friheten i arbetet.”

– Sandra