Jobba på Actea

Att jobba på Actea

Vi gör det tillsammans!

Att jobba hos oss på Actea innebär ett teamarbete såväl internt som i uppdrag hos kund. Vi tror på att tillsammans blir det både högre kvalitet i våra leveranser och framför allt så tror vi att jobbet blir både roligare och mer effektivt.

Vi arbetar inte uteslutande på de geografiska orterna som vi har kontor utan vi har en flexibel inställning även till det, dvs vi försöker anpassa oss till där konsulten bor och var kunden befinner sig. Optimalt är att matcha uppdragets karaktär med konsultens kompetens – då ger vi förutsättningar för en högkvalitativ leverans.

Vill du komma i kontakt med någon av våra två konsultchefer eller helt enkelt skicka in en intresseanmälan, se nedan.

Anders Larsson, VD
Anders Larsson
VD och Konsultchef Försvar
Johan Gustavsson
Johan Gustavsson
Konsultchef Management

TRÄFFA NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Vi har frågat några av våra medarbetare om hur de trivs och varför de arbetar hos oss:

Oskar Lundahl

Oskar, Managementkonsult i Lidköping

”På Actea arbetar jag tillsammans med verksamheter inom offentlig sektor och myndigheter för att stötta dem i resan att uppnå sina mål. Vad jag upplever är intressant med jobbet är variationen, då inget uppdrag är det andra likt. Det är en kreativ miljö där man får möjlighet att träffa nya människor som man kan dela kunskaper och erfarenheter med. Den kreativa miljön spiller även över på min fritid, där mitt intresse för musik gör att jag titt som tätt plockar upp gitarren för att plinka med till mina favoritlåtar.”

Oskar 
Eva Grönkvist

Eva, Managementkonsult i Jönköping

”De två orden jag skulle använda för att beskriva hur det är att arbeta på Actea är ”spännande” och ”utvecklande”. Att Actea är en utvecklande arbetsplats har flera dimensioner. Dels finns det en stor öppenhet och generositet oss kollegor emellan vilket tillåter oss att stötta varandra och bidra till varandras utveckling. Likaså bidrar våra spännande och varierande uppdrag till den egna utvecklingen och tillåter oss att utvecklas tillsammans med våra kunder. Jag motiveras av det beteendevetenskapliga området och arbetar därför till vardags mestadels med förändringsledning, med att både aktivt agera i rollen som förändringsledare men också med att utbilda inom området. Utöver det ägnar jag mig åt chefsutveckling, utredningar och analys. Jag fördelar min fritid mellan att läsa, umgås med familjen och att fika på mysiga fik om jag inte befinner mig på varmare breddgrader där jag har möjlighet att utöva min största fritidspassion – sportdykning.”

Eva

Jörgen Hörnell

Jörgen, Managementkonsult i Göteborg

”Min vardag handlar först och främst om att arbeta i mina olika kunduppdrag, men även om att delta i utvecklingen av Actea som arbetsplats. På Actea har vi ett öppet arbetsklimat där alla hålls informerade om – och aktivt deltar i – vad som pågår inom bolaget, vart vi är påväg och varför. Det, i kombination med att vi är en sammansättning personer som fungerar väldigt bra ihop, gör Actea till en arbetsplats jag trivs på. När jag inte jobbar, spenderar jag helst tiden på gymmet, på mountainbike/skidor eller med diverse bygg- och renoveringsprojekt.”

Jörgen
Julia Dahlquist

Julia, Managementkonsult i Göteborg

”Min vardag tar sin utgångspunkt i samarbetet med kunden och kundens behov, samtidigt som jag har stor frihet att forma mina dagar och utforma mina arbetssätt. På Actea är ingen dag den andra lik och det bästa med Actea upplever jag är friheten, ansvaret och stämningen. Vissa dagar arbetar jag mest på egen hand till exempel med att läsa rapporter eller förbereda en workshop. Andra dagar har jag arbetsmöten tillsammans med kollegor eller är hos kund. Jag är också delaktig i internt arbete med Actea som bolag, exempelvis med aktiviteter för att bygga vår kultur.

När jag inte är på jobbet så undervisar jag och utövar den brasilianska kampsporten capoeira. Jag har god nytta av mitt management-arbete även i ledningen av capoeiraklubben samtidigt som erfarenheterna därifrån berikar min yrkesroll och förståelse för olika människors drivkrafter med mera. Win-win helt enkelt!”

Julia